Om mig

Det är egentligen lite av en slump att jag fastnade för tårtdekoration. Min fina vän Emma tipsade om bloggen Underbara Clara och på den bloggen fanns en fin blid på en vacker tårta och en länk till en helt underbar tårtblogg. Sökte runt lite och hittade en massa andra tårt- och bakbloggar och sen var jag fast! När min lillasyster skulle ta studenten förra året bakade jag mina första lite finare tårtor och på den vägen är det.


Jag har alltså inte gått någon utbildning eller tagit någon kurs utan jag är helt och hållet självlärd. Det är min envishet och vilja att lära mig nya saker som får mig att testa nya recept och modellera figurer. Jag är expert på att glömma sätta på ugnen och är känd för att vara en riktig tidsoptimist. Fråga mig inte hur jag gör men jag lyckas ändå alltid på något vis att hinna i tid.

Att baka, skapa och vara kreativ har jag alltid tyckt varit roligt. När jag var yngre var det att dansa och måla som jag gjorde mest. Så att baka tårtor ligger kanske inte så långt bort ändå. jag startade den här bloggen för att sprida lite inspiration så som jag har blivit inspirerad av andra bak- och tårtbloggar.

Vill ni kontakta mig går det bra bra att maila till nathalies.tartor@gmail.com eller lämna en kommentar. Jag försöker svara så fort jag kan!

Hoppas ni finner något ni tycker om!


Varma kramar
Nathalie

3 kommentarer:

 1. Hej Nathalie!
  En tjej i min klass ordnade ett kalas till sin dotter som fick en barbietårta. Jag fick se en bild på denna och i den stunden bestämde jag mig för att jag måste prova att göra en sån. Min systerdotter fyller år i oktober och nu när jag hittat din blogg och sett din fantastiskt fina barbietårta så vågar jag äntligen prova! Jag har sett dina andra tårtor och måste säga att du är en stor talang!! Tack för inspiration! /Gabriela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Gabriela!
   Tack så jättemycket, det var roligt att höra! Lycka till, du kommer att fixa det galant!
   Kram
   Nathalie

   Radera
 2. Hej Nathalie! Vilka fina tårtor du har gjort!! Jag undrar om jag kan beställa en tårta till min sons 3-årsdag den 16/3? Jag undrar i så fall vad du har för priser. Mvh Emelie

  SvaraRadera